Mandskab til byggebranchen2019-06-20T14:16:50+00:00

Mandskab til byggebranchen, vi har ekstra folk hvis du står og mangler en ekstra hånd!

Mandskab til byggebranchen

Når du mangler mandskab med kort varsel, er det vigtigt du ikke går ned på kvaliteten af gode håndværkere. Hos Dansk Personaleudlejning finder du ufaglært arbejdskraft, som du kan hyre som vikar til korte eller længere ansættelsesperioder. Uanset om du skal bruge en ekstra hånd til et enkelt projekt, eller har flere opgaver der skal varetages, står vi klar til at hjælpe dig.

Dansk Personaleudlejning består af en bred vifte af forskellige personligheder og kompetencer.  Vores arbejdsmænd har erfaring indenfor mange forskellige områder og kan træde til og hjælpe med opgaver af enhver karakter, eksempelvis:

  • Oprydning.
  • Affaldshåndtering.
  • Tømning af containere.
  • Nedrivning
  • Fejning
  • Støvsugning
  • Rengøring
  • Diverse forefaldende opgaver.

Det gør ikke noget at opgaverne er fysisk krævende. Vores vikarer er robuste og vant til opgaver, hvor der skal tages fra.
Desuden lægger vi vægt på at vores vikarer har god forståelse for at sætte sig ind i nye arbejdsgang, så jeres opgave kan blive løst så effektivt, som muligt.

Pålidelige og kompetente medarbejdere

Vores fleksible arbejdsmænd møder altid til tiden og er klar til at tage fat og hjælpe til med mange forskellige opgaver. Vi har et indgående kendskab til alle vores vikarer og har haft dem igennem diverse prøver, før de blev en del af vores bureau. Derfor kan vi garantere at alle vores medarbejdere er mødestabile, selvstændige og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Alle medarbejdere har selvfølgelig en ren straffeattest samt taler og forstår dansk.

Sikkerheden og kvaliteten i top – hver gang

Idet vi har nogle stabile arbejdsmænd, forstår vi at tilpasse os dine behov, alt efter hvad du har brug for af mandskab. Vores arbejdskraft har bred erfaring og stærkt gåpåmod, og vi  finder altid det mandskab, der passer bedst til netop dit projekt og virksomhed. På den måde har vi de bedste odds for at de vikarer vi sender ud er et godt match med jeres team. Skulle der opstå det mindste, er vi hurtige til at reagere og finde en effektiv løsning for dig og din virksomhed.

Bestil dit mandskab i dag

Står du overfor et nyt større byggeprojekt eller har jeres virksomhed flere opgaver på hænderne end jeres mandskab kan klare? Så kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi står altid klar til at høre om nye projekter og er hurtige til at finde de vikarer, der er klar på opgaven. 

Vi kan fanges i tidsrummet 06-16 på
telefonnummer +45 70 70 25 70