Container tømning2019-01-04T16:22:50+00:00

Container tømning, vi har ekstra mandskab!

Få kompetent arbejdskraft til container tømning

Har I behov for mødestabile vikarer, som ikke er bange for at tage fat, og som kan få noget fra  hånden? Hos Dansk Personaleservice kan vi hjælpe med personale til tømning af containere i korte eller længere perioder. Måske er I en virksomhed, som modtager store mængder fragt i containere, eller måske modtager i forskellige former for udstyr til jeres produktion? Uanset opgaven, så har vi det rette mandskab til at få løst jeres opgave.

Vores personale møder altid friske og veloplagte op – både til dag, aften – eller nathold. De er vant til fysisk arbejde, og elsker at få rørt sig. Derfor gør det ikke spor at opgaverne er fysisk udfordrende. De er endda vant til de tunge løft og har sikkerheden i orden ved alle opgaver, de påtager sig. Vores vikarer er altid på pletten til at varetage opgaven.

Hvis der er behov for det, kan containertømningen eksempelvis kombineres med pakkeopgaver, plukning eller forskellige forefaldende lageropgaver.

Faglært arbejdskraft

Via vores vikarbureau kan du leje faglært arbejdskraft indenfor alle håndværkerfag. Vi råder over en række dygtige medarbejdere, som alle går dedikeret til opgaven og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Vores medarbejdere dækker over tømrere, snedkere, smede, malere, blikkenslagere m.fl. og vores netværk gør os i stand til at levere præcis den ekspertise du lige står og mangler. Kræves det, at håndværkeren medbringer eget værktøj, kan dette også arrangeres.

Hos Dansk Personaleudlejning lejer du din medarbejder for de timer du har behov for, og får efterfølgende en faktura på et fast aftalt beløb. Det er fleksibelt og ikke mindst rentabelt, fordi du kan kalde mandskab ind når behovet er der.

Ufaglært arbejdskraft

Mangler du ufaglært arbejdskraft til forefaldende arbejde, så kontakt Dansk Personaleudlejning. Vores medarbejdere er alle pligtopfyldende og effektive – og så er de klar til at give en ekstra hånd.

Opgaverne består typisk af oprydning, materialehåndtering- og fordeling, grov rengøring og lign. Vi kan også stille nødvendigt materiel til rådighed, hvis der er behov for det.

Dansk Personaleudlejning udlejer ufaglært mandskab til fast timepris. En fleksibel løsning, som ikke tynger økonomien unødigt, og som gør det muligt hurtigt at indhente ekstra hænder, hvis der opstår en spidsbelastning.

Kontakt Dansk Personaleudlejning i dag, og find din nye medarbejder.

Vi kan fanges i tidsrummet 06-16 på
telefonnummer +45 70 70 25 70