Ejendomsservice2019-01-04T15:53:47+00:00

God & Effektiv Ejendomsservice

Find kompetent ejendomsservice

Hos Dansk personaleudlejning kan I få kvalificerede vikarer til lige præcis de opgaver, som er vigtigst i jeres ejendom eller ejendomme.

Vi ved, at opgaver inden for ejendomsservice kan være meget forskellige, og derfor har vi personale til både indendørs og udendørs opgaver.

Typiske opgaver vi udfører for vores kunder, kan være:

  • Trappevask eller renholdelse af opgange
  • Rydning af sne og saltning
  • Vinduespudsning
  • Gårdmand
  • Viceværter
  • Gartnere
  • Hækkeklipning

Vi træder til, uanset om I er en privat ejendom eller en virksomhed, og vores vikarer indgår fra første dag som en naturlig del af jeres team eller rutiner.

Hvis jeres behov ændrer sig undervejs og I får brug for flere opgaver undervejs, kan vi altid justere vores samarbejde, så vores arbejdskraft påtager sig flere eller færre arbejdsopgaver, alt efter dit behov.

Kontakt Dansk Personaleudlejning i dag, og find din nye medarbejder.

Faglært arbejdskraft indenfor ejendomsservice

Hos Dansk Personaleudlejning kan du leje faglært arbejdskraft indenfor alle slags kompetencer indenfor ejendomsservice.  Vi råder over en række dygtige medarbejdere, bestående af erfarne viceværter, gartnere, gårdmænd og vinduespudsere, som er klar til at tage fat på lidt af hvert og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Vores store netværk af effektive og veloplagte vikarer, gør os i stand til at levere præcis den ekspertise du lige står og mangler. Kræves det, at medarbejderen medbringer eget værktøj eller udstyr, kan dette også arrangeres.

Hos Dansk Personaleudlejning lejer du din medarbejder for de timer du har behov for, og får efterfølgende en faktura på et fast aftalt beløb. Det er fleksibelt og ikke mindst rentabelt, fordi du kan kalde mandskab ind, når behovet er der.

Ufaglært arbejdskraft

Står du med ekstra mange opgaver på hånden i jeres ejendom eller ejendomme,, så kontakt Dansk Personaleudlejning. Vores medarbejdere er alle pligtopfyldende og effektive – og så er de klar til at give en ekstra hånd. Vores vikarer kan både fungerer som assistenter eller selvstændig arbejdskraft.

Dansk Personaleudlejning udlejer ufaglært mandskab til fast timepris. En fleksibel løsning, som ikke tynger økonomien unødigt, og som gør det muligt hurtigt at indhente ekstra hænder, hvis der opstår en spidsbelastning.

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig!

Vi kan fanges i tidsrummet 06-16 på
telefonnummer +45 70 70 25 70