Køkken & Kantinepersonale2019-01-04T15:54:46+00:00

Personale til køkken & Kantine

Find kompetent køkken & kantinepersonale

Såvel køkken som kantine er en vigtig del af en arbejdsplads, og kræver gode medarbejdere. Men grundet ferieperioder eller ekstra travle perioder, kan det være svært at have et fast køkkenpersonale, der kan klare travlheden i køkkenet året rundt. Hos Dansk Personaleudlejning tilbyder vi kvalificerede vikarer, som er klar til at løbe stærkt, når det gælder, og bevare overblikket over deres rolle til hver opgave i køkkenet.

I vores vikarbureau finder du både faglært og ufaglært arbejdskraft indenfor restaurationsbranchen. Vi har en bred vifte af kompetencer indenfor alle områder og har en emnebank af kompetente vikarer med solid erfaring med mange forskellige slags opgaver.
Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Ernæringshjælpere
  • Ernæringsassistenter
  • Køkkenassistenter
  • Kokke
  • Tjenere
 • Opvaskere

Vores erfarne vikarer kan varetage hele processen fra planlægning af menu, til indkøb og tilberedning af maden. Naturligvis med fokus på eventuelle præferencer samt budgetter hos jeres virksomhed.

Vikarer til korte eller lange ansættelser

Vores køkkenpersonale er utroligt fleksibelt og står klar selv med ganske kort varsel. Du kan hyre vores vikarer til enkelte events eller specifikke uger, men kan også snildt lade dem blive en del af jeres køkkenhold for en længere periode. Vores vikarer vant til hurtigt at sætte sig ind i rutinerne i nye køkkener og kantiner, og I vil møde personale, som er klar til at bidrage fra første arbejdsdag.

Vi finder det bedste personale til dine opgaver

Vores bureau består af et bredt kartotek af forskellige kompetencer og personligheder. Dog har de alle det tilfælles, at de er pligtopfyldende og fleksible, og altid møder til tiden. Alle vore medarbejdere er gået igennem diverse tests, før de blev en del af vores hold. Derfor har vi et indgående kendskab til alle vores vikarer, og  kan garantere kompetent og kvalitetssikret arbejde hver gang. Desuden har vores køkkenpersonale alle ren straffeattest samt taler og forstår dansk.

Find din arbejdskraft i dag

Hos Dansk Personaleudlejning bestræber vi os på at være billigst og bedst. Derfor finder du dygtige vikarer, som udfører et godt stykke arbejde, uden at sprænge dit budget. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov. Vi sidder altid klar, selv til akutte situationer. Søger du vikarjob indenfor restaurationsbranchen, er du også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi er altid på udkig efter kompetent faglært arbejdskraft og erfaren ufaglært arbejdskraft.

Vi kan fanges i tidsrummet 06-16 på
telefonnummer +45 70 70 25 70