Kontorpersonale2019-01-04T15:57:11+00:00

Mangler du en ekstra hånd på kontoret?

Find kompetent kontorpersonale

Hos Dansk Personaleudlejning kan du finde dygtigt kontorpersonale til kortere eller længerevarende perioder.

Du kan få løst mange forskellige kontoropgaver af vores kontorvikarer inden for eksempelvis:

  • Lønbehandling
  • Bogføring
  • Telefonpasning
  • Indkøb af kontorartikler
  • Salg- og kundekontakt
  • Diverse administrative opgaver

Vores vikarer kan desuden have mange forskellige kvalifikationer inden for sprog og IT, som medvirker til at I får en kompetent og dygtig kollega, som kan hjælpe jer med at komme i bund med opgaverne. Alle kontorvikarer er desuden omstillingsparate, og vant til hurtigt at sætte sig ind i nye opgaver.

Når vi hjælper med kontorpersonale til jeres virksomhed, gør vi os altid umage for at finde netop den vikar, der passer bedst til din virksomhed.

Faglært kontorpersonale

Hos os kan du leje faglært arbejdskraft indenfor alle håndværkerfag. Vores vikarbureau råder over en række dygtige medarbejdere, som alle går dedikeret til opgaven og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Vores medarbejdere dækker over receptionister, bogholdere, indkøbere samt sælgere og assistance til kundeservice. Vores netværk gør os i stand til at levere præcis den ekspertise du lige står og mangler.

Hos Dansk Personaleudlejning lejer du din medarbejder for de timer du har behov for, og får efterfølgende en faktura på et fast aftalt beløb. Det er fleksibelt og ikke mindst rentabelt, fordi du kan kalde mandskab ind når behovet er der.

Ufaglært kontorpersonale

Når du hyrer ufaglært arbejdskraft til forefaldende arbejde, får du pligtopfyldende og effektive medarbejdere, som altid er klar til at give en ekstra hånd. Alle vores vikarer har solid erfaring og er fleksible til mange forskellige slags opgaver.

Dansk Personaleudlejning udlejer ufaglært mandskab til fast timepris. En fleksibel løsning, som ikke tynger økonomien unødigt, og som gør det muligt hurtigt at indhente ekstra hænder, hvis der opstår en spidsbelastning.

Kontakt os og få din nye medarbejder i dag!

Vi har et indgående kendskab til alle vores vikarer. Derfor ved vi præcis hvem vi skal sende ud til dig, alt efter hvilke opgaver der skal løses, og hvilken erfaring der kræves. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig!

Vi kan fanges i tidsrummet 06-16 på
telefonnummer +45 70 70 25 70