Receptionist Vikar2019-01-04T16:18:49+00:00

Søger du Receptionist Vikar?

Find din kompetente receptionist vikar her

I mange virksomheder, er receptionisten virksomhedens ansigt udadtil, og ofte den første person som møder jeres gæster, kunder, samarbejdspartnere eller ansatte. Derfor er det vigtigt, at I som virksomhed finder den helt rigtige person til at varetage netop den opgave.

Faglærte receptionister

Hos Dansk Personaleudlejning kan vi hjælpe jer med erfarne receptionister, uanset om I er en større eller mindre virksomhed. Vores receptionister er klar til at hjælpe med opgaver som telefonbetjening, administrative opgaver, mødeopdækning og andre praktiske opgaver, som skal løses i løbet af dagen.


En bred vifte af kompetencer

Vores receptionister er  imødekommende, servicemindede og gode til at bevare overblikket i en travl hverdag. De er vant til at klare flere forskellige opgaver i løbet af dagen og nyder variationen i deres arbejde. Endvidere har vi vikarer med professionelle sprogkompetencer, som kan varetage jeres kommunikation med internationale relationer.

Hos os finder du receptioner med mange forskellige kompetencer, heriblandt professionelle IT-komptencer samt erfaring med specifikke opgaver. Vores receptioner er vant til at arbejde selvstændigt,  men indgår også gerne i samarbejde med andre receptionister eller i teams.

 

Fleksibel til korte eller længere arbejdsperioder

Vores receptioner står altid klar til at tage fat, og glæder sig til at blive mødt at nye udfordringer og spændende opgaver. Du kan hyre din receptionist vikar, selv med kort varsel, og en kompetent medarbejder vil tiltræde hurtigst muligt. Vores receptioner kan hyres både til korte eller længere arbejdsperioder.

I vores vikarbureau lejer du din medarbejder for de timer du har behov for, og får efterfølgende en faktura på et fast aftalt beløb. Det er fleksibelt og ikke mindst rentabelt, fordi du kan kalde mandskab ind når behovet er der.

Kontakt os i dag og find din nye medarbejder

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rette receptionist til din virksomhedsprofil? Kontakt os  i dag og få en god snak om de opgaver der skal varetages og den type receptionist, I har behov for. Sammen finder vi den bedste løsning til dig. Søger du vikarjob som receptionist, tager vi også altid imod uopfordrede ansøgninger af erfarne og veloplagte receptionister.

Vi kan fanges i tidsrummet 06-16 på
telefonnummer +45 70 70 25 70