Rengøring2019-06-20T14:23:08+00:00

En ekstra hånd til hjælp med rengøringen

Finde kompetente rengøringsassistenter hos os

Rengøring er en tillidssag, og en opgave som kræver ansvarlighed og grundighed.

Rengøringspersonale fra Dansk Personaleudlejning sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, så du som kunde er tilfreds, og ikke skal bekymre dig om rengøringen.

Vi har mandskab til både store og mindre arealer, og vores vikarer har erfaring indenfor alle typer af rengøringsopgaver lige fra kontorer til gangarealer, toiletter eller køkkener.

Vores vikarer har også erfaring med industrirengøring og rengøring af lagerlokaler.

Desuden har vi helt styr på anvendelse af rengøringsmidler, rengøringsartikler og maskiner.

I bestemmer hvornår rengøringen skal foregå, og vi kan hjælpe jer uanset om det skal være i dagtimerne, om natten, hverdag eller weekend. Få en mødestabil medarbejder, som arbejder dedikeret, stabilt og grundigt.

Ufaglært arbejdskraft

Mangler du erfaren, ufaglært arbejdskraft til forefaldende arbejde, så kontakt Dansk Personaleudlejning. Vores medarbejdere er alle pligtopfyldende og effektive – og så er de klar til at give en ekstra hånd. Alle vores vikarer har en ren straffeattest samt taler og forstår dansk.

Dansk Personaleudlejning udlejer ufaglært mandskab til fast timepris. En fleksibel løsning, som ikke tynger økonomien unødigt, og som gør det muligt hurtigt at indhente ekstra hænder, hvis der opstår en spidsbelastning.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Står du og har flere opgaver, der skal varetages indenfor rengøring. Hos Dansk Personaleudlejning står vi altid klar med kompetent og fleksibel arbejdskraft.
Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi kan fanges i tidsrummet 06-16 på
telefonnummer +45 70 70 25 70