Truckfører2019-06-20T14:26:47+00:00

Mangler du en god truckføre?

Find en kompetent truckfører

Vi har erfarne truckførere, med eller uden truckcertifikat, som kan rykke ud med kort varsel til lige netop jeres opgave, uanset om det er til daghold, aftenhold eller nathold.

Vores truckførere har erfaring med mange typer opgaver, som eksempelvis:

  • Varemodtagelse
  • Pluk og pakning
  • Stabling
  • Forsendelse
  • Klargøring af linier
  • Tømning af lastbiler
  • Diverse adhoc-opgaver

Vi lægger stor vægt på mødestabile truckførere, som selv tager ansvar for at opgaven udføres tilfredsstillende og professionelt. Vores vikarer er erfarne og gode til at tilpasse sig ethvert arbejdsmiljø. Således bidrager de til en god stemning og er gode kollegaer, som gerne yder en stor arbejdsindsats.

Vores truckvikarer arbejder desuden gerne i teams, og bidrager til effektiviteten i forhold til fastlagte mål og tidsplaner. Vi kan også hjælpe din virksomhed med truckvikarer ved spidsbelastninger eller ved travlhed i for eksempel ferieperioder og ved højtider.

I vores vikarbureau har vi fleksibel arbejdskraft, som kan hyres selv med ganske kort varsel. Vi har truckfører som står klar både til korte eller længere ansættelsesperioder. Alle vores medarbejdere har en ren straffeattest og taler og forstår dansk.

Faglært eller ufaglært – men altid erfaren

Hos Dansk personaleudlejning finder du både kompetente medarbejdere med og uden truckcertifikat. De har solid erfaring med flere forskellige slags virksomheder, og værner altid om den høje sikkerhed og det ansvar, der ligger i deres arbejde.

Hos Dansk Personaleudlejning lejer du din medarbejder for de timer du har behov for dog min. 5 timer pr. dag, og får efterfølgende en faktura på et fast aftalt beløb. Det er fleksibelt og ikke mindst rentabelt, fordi du kan kalde mandskab ind når behovet er der. Det er en fleksibel løsning, som ikke tynger økonomien unødigt, og som gør det muligt hurtigt at indhente ekstra hænder, hvis der opstår en spidsbelastning.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Står du og akut mangler en truckfører? Så er vi på sagen! Vores truckfører kan komme ud selv med kort varsel og leverer altid et godt stykke arbejde, om det er dag eller nat.

Kontakt os i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi kan fanges i tidsrummet 06-16 på
telefonnummer +45 70 70 25 70